robin-yhdessa

ROBININ LEVYJÄ MYYTY YHTEENSÄ JO YLI 550.000

Suomen suosituimmalle poptähdelle luovutetaan tänään lokakuussa julkaistusta Yhdessä -duettoalbumista tuplaplatinalevy ja samassa yhteydessä tunnustus yli 500 000 myydystä levystä.

Robinin ura on vertaansa vailla suomalaisessa musiikkihistoriassa. Hänen ensimmäinen singlensä Frontside Ollie julkaistiin tammikuussa 2012 ja kappale nousi ennätysvauhtia massiiviseksi videohitiksi. Frontside Ollie -musiikkivideo on kerännyt tähän mennessä YouTubessa huimat yli 13 380 000 katsomiskertaa, ja on kaikkien aikojen katsotuin suomenkielinen musiikkivideo tähän mennessä.

Viisi multiplatina-studioalbumia ja lukuisia hittisinglejä myöhemmin Robin on kiistatta todellinen supertähti. Yli puoli miljoonaa myytyä levyä vajaassa neljässä vuodessa on saavutus, johon kukaan näin nuori artisti ei ole aiemmin yltänyt.

”Robinin tähänastinen menestystarina on ollut poikkeuksellinen suomalaisen musiikin historiassa. Kukaan artisti ei liene saavuttanut näin paljoa, näin nuorena Suomessa ja mikä hienointa, menestykselle ei ole loppua näköpiirissä ainakaan lähivuosina. Menestyksestään huolimatta, hänen arvonsa ja asenteensa ovat kohdallaan ja myös tästä syystä hän on erinomainen esikuva nuorille”, Universal Musicin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen kommentoi.

Tuore videojulkaisu Yhdessä-duettoalbumilta on Vesa-Matti Loirin kanssa yhdellä otolla äänitetty herkkä Lapin kesä -kappale. Katso koskettava video:https://www.youtube.com/watch?v=WOpTxvPV1bw