(KUVA: Splash/Richard Ramos for CR7)

 

 
KATSO KUVAT! 
Cristiano Ronaldon alusvaatekuvista julkaistiin viralliset mainoskuvat, sekä alkuperäiset ja muokkaamattomat versiot.
Cristiano Ronaldo poseeraa omaa nimeään kantavan CR7-merkin mainoksissa tiukoissa ja niukoissa pöksyissä. 

Viime vuonna Ronaldon mainoskuvat herättivät hilpeyttä Yhdysvalloissa, sillä Ronaldo näytti ankaran kuvanmuokkauksen kohteeksi joutuneissa kuvissa miltei vahanukelta. 

Katso hämmentävät kuvat täältä

Ronaldo on ottanut kuvista opikseen, sillä uusimmissa alusvaatekuvissaan mies poseeraa huomattavasti luonnollisemman näköisenä. 

Yhdysvaltalaislehdet ovat kuitenkin panneet merkille, että aivan ilman kuvanmuokkausta ei Ronaldon vartalo selvinnyt kuvaussessiosta tälläkään kertaa. 
 
Viime vuonna Cristiano Ronaldo joutui pilkan kohteeksi äärimmilleen muokattujen kuvien takia, mutta nyt hän poseeraa ilman Photoshopia. Ronaldon uusista alusvaatekuvista julkaistiin käsittelemättömät versiot, jotka eivät juurikaan eroa virallisista mainoskuvista.
 
Viime vuonna Cristiano Ronaldo joutui pilkan kohteeksi äärimmilleen muokattujen kuvien takia, mutta nyt hän poseeraa ilman Photoshopia. Ronaldon uusista alusvaatekuvista julkaistiin käsittelemättömät versiot, jotka eivät juurikaan eroa virallisista mainoskuvista. (KUVA: Splash/Richard Ramos for CR7)

Mainoskuvien lisäksi alusvaatekuvista julkaistiin alkuperäiset ja käsittelemättömät kuvat. Ronaldon vartaloon on tehty kuvankäsittelyllä hyvin pieniä muutoksia. 
 
Muokatussa alusvaatekuvassa jalkapalloilija käsivarren nirhaumat on poistettu ja ihoa on muutenkin siloteltu.
 
Muokatussa alusvaatekuvassa jalkapalloilija käsivarren nirhaumat on poistettu ja ihoa on muutenkin siloteltu. (KUVA: Splash/Richard Ramos for CR7)

Ronaldon käsivarren pienet luomet ja nirhumat ovat mystisesti kadonneet virallisessa mainoskuvassa ja myös hänen sukukalleutensa ovat joutuneet kuvanmuokkauksen kohteeksi. Ronaldon strategiset paikat näyttävät kutistuneet kuvankäsittelyssä. 
 
Alkuperäinen muokkaamaton kuva osoittaa Ronaldon olevan erittäin timmissä kunnossa.
 
Alkuperäinen muokkaamaton kuva osoittaa Ronaldon olevan erittäin timmissä kunnossa. (KUVA:Splash/Richard Ramos for CR7)
Muokatussa alusvaatekuvassa Ronaldon miehisiä paikkoja on hieman kutistettu.
 
Muokatussa alusvaatekuvassa Ronaldon miehisiä paikkoja on hieman kutistettu. (KUVA:Splash/Richard Ramos for CR7)


– Monet alusvaatekampanjat ovat joutuneet arvostelun kohteeksi kuvanmuokkauksen takia ja siksi koskemattomat kuvat tarjoavat tuoreen näkökulman alusvaatekuviin. Pääosassa ovat Ronaldon vaikuttava fysiikka, sekä hänen suunnittelemansa vaatteet, CR7-alusvaatebrändin tiedotteessa kerrotaan. 

Katso tarkempia kuvavertailuja täältä

Niina Enqvist

ILTASANOMAT