Tähdet, tähdet -ohjelman voittaja Waltteri Torikka keräsi Suomi-areenan yhteydessä hurjan fanijoukon.

Waltteri Torikka päätyi fanien piirittämäksi.
Waltteri Torikka päätyi fanien piirittämäksi.
Waltteri Torikka lupaa syksylle uutta levyä.
Waltteri Torikka lupaa syksylle uutta levyä.

Tiistai-illan hämärtyessä Porin Suomi-areenan yleisö oli ehtinyt nähdä jo tukun erilaisia paneelikeskusteluja sekä eturivin vaikuttajia.

Alkuviikon suurin ryntäys nähtiin silti vasta, kun Raatihuoneenpuiston lavalle nousi ehta oopperatähti.

Sankkaa yleisöjoukkoa viihdyttivät tunnin ajan pianisti Jari Hiekkapelto sekä oopperalaulajat Johanna Rusanen-Kartanoja Waltteri Torikka. Viimeksi mainittuTähdet, tähdet -ohjelman voittaja oli yleisön selkeä suosikki.

Se kävi ilmi viimeistään show'n jälkeen, kun kymmenet selfieitä ja nimikirjoitusta metsästäneet piirittivät miehen. Tungos kävi jopa sen verran suureksi, että järjestyksenvalvoja joutui paimentamaan kansaa jonottamaan vuoroaan rauhassa.

Suurten massojen suosiosta Torikka kiittelee tv-julkisuutta, joka on muuttanut asioita "monella tapaa".

- Tietysti tämä, että pääsee tekemään laajemmalle yleisölle, on ihan mahtavaa.


- Meidän on tarkoitus tehdä sinfoninen levy, joka tulee varmaan ylittämään monia genrerajoja.Nyt mies kertoo suuntaavansa pariksi viikoksi lomalle, mutta etenkin syksyllä kiireitä taas riittää. Klassisten keikkojen lisäksi tiedossa on "kaikenlaisia muitakin suunnitelmia".

- Innolla lähdetään visioimaan, mitä kaikkea se voisi olla, kiusoittelee Torikka, joka ei syksyllä julkaistavasta, pitkälle suunnitellusta levystä suostu vielä tarkempia yksityiskohtia paljastamaan.

KALLE JOKINEN
PORI
KUVAT JENNI GÄSTGIVAR
ILTALEHTI