Kuinka pesäpallo soluttautuu lätkästä ja fudiksesta tunnettuun Manseen?

Manse PP:n pelaajat Jarkko Paloniemi, Ville Kero ja Eetu Karhulahti ovat valmiit iskemään itsensä peliin seuransa vuoksi.
Manse PP:n pelaajat Jarkko Paloniemi, Ville Kero ja Eetu Karhulahti ovat valmiit iskemään itsensä peliin seuransa vuoksi. (JUSSI SAARINEN)
Mika Ilkko poseeraa Manse PP:n alastonkuvissa.
Mika Ilkko poseeraa Manse PP:n alastonkuvissa. (TYTTI KÄYHKÖ / MIKKO PYLKKÖ)

- Jos haluatte juttuun kuvan, joka kerää huomion, vetäkää yläkroppa paljaaksi superpesisottelun tauolla, ehdotan Manse PP:n pelaajille.

Samalla testiin joutuisi joukkueen slogan "viihdettä ja villiä pesistä", joka media- ja markkinointivastaava Janne Tervon mukaan on lupaus viihdyttämisestä.

Paljas pinta osuu muutenkin Manse PP:n tyyliin, nimittäin seura mainostaa pelejään pelaajien alastonkuvilla.

- Paitsi, että haluamme osoittaa kuvilla, kuinka komeita miehiä pelaajamme ovat, niin myös sitä, että pesäpalloilijat ovat urheilullisia kavereita. Parhaiten se näkyy, kun vain pippeli on piilossa, tempausten takana oleva Tervo mainitsee.

Tunnelma kuvauksiin valmistuvan pelaajakolmikon keskuudessa on jännittynyt. Sotkamon Jymyn Tampereelle viemään otteluun on saapunut yleisöryntäys, 2800 ihmistä, ja nyt pelaajien pitäisi mennä keskelle kenttää poseeraamaan Iltalehden kuvaajalle.

- Mitäpä sitä ei seuran eteen tekisi, pelaajat toteavat ja lähtevät kansan eteen kuvattavaksi.

ILTALEHTI