The Voice of Finlandissa loistanut Jesper Anttonen juhli finaalia aamuun asti.

The Voice of Finlandissa teini-idoliksi suitsutettu Jesper Anttonen haaveilee musiikkiurasta. – Finaaliin pääsy oli mulle voitto jo sinällään. Tiesin, ettei musta ole kilpailemaan varsinkaan Miiaa vastaan, joten lopputulos ei todellakaan harmita.
The Voice of Finlandissa teini-idoliksi suitsutettu Jesper Anttonen haaveilee musiikkiurasta. – Finaaliin pääsy oli mulle voitto jo sinällään. Tiesin, ettei musta ole kilpailemaan varsinkaan Miiaa vastaan, joten lopputulos ei todellakaan harmita. (RONI LEHTI)

Räppäri Redraman tiimissä The Voice of Finlandin voitosta kamppaillutJesper Anttonen, 19, on palannut arkeen jännittävän finaaliviikonlopun jälkeen. Hienosti neljänneksi sijoittunut ja tuomareiden suitsuttama Anttonen haaveilee nyt levytyssopimuksesta.

- Redrama ja Michael Monroe uskovat muhun ja siihen, että tästä voisi kehittyä jotain Voicen jälkeen. Saa nähdä mitä tulee tapahtumaan, ja aion olla yhteydessä itse ainakin Universaliin, Anttonen kertoo.

Etenkin Redraman tuki olisi uudeksi teini-idoliksi kilpailun myötä nimetylle Anttoselle mieluista.

- Olisi kiva tehdä biisi Redraman kanssa tai jotain yhteistyötä, mutta tiedän, että hän on kovin kiireinen.

Finaalia Anttonen juhli kavereidensa sekä Voicen tuomareiden ja ohjelman tiimiläisten kanssa turkulaisessa yökerhossa.


Kilpailun vuoksi lukion hyllylle pistänyt Anttonen kertoo, että ohjelman loputtua on outo ja tyhjä fiilis.Tarja ja Ollikin kävivät siellä. Pilkun jälkeen kävimme vielä hotellissa jatkoilla, mutta sitten menin kiltisti nukkumaan, laulaja kertoo.

- Olen tehnyt vain Voicea enkä pääse kouluunkaan, koska tämä jakso meni multa ohi, Vaskivuoren lukiota käyvä Anttonen harmittelee.

Nyt hän aikoo treenata ja tehdä biisejä.

- Laulaminen ja musiikkiura on mun ykköshaave.

ILTALEHTI