Myös miehille luodaan ulkonäköpaineita.

 

 

Myös miehille luodaan ulkonäköpaineita. (KUVA: Colourbox)

Ulkonäköpaineet

 

 
MIESTEN PAINEET 
Myös mies voi olla epävarma ulkonäöstään.
Siinä missä nainen ahdistuu ulkonäköpaineistaan laajalle kuulijakunnalle, mies kantaa epävarmuutensa yleensä yksin tai jakaa sen korkeintaan hyvin pienessä porukassa. Lähes kaikki miehet kuitenkin murehtivat jotakin asiaa ulkonäössään. Cosmopolitan listasi yleisimmät miesten ulkonäkökriisit: 
 

1. Peppu 

Miehet ovat tietoisia siitä, että naisia eivät lättäpyllyt kiinnosta. Uskokaa tai älkää, miehet harkitsevat tarkkaan sovituskopissa, mitkä farkut ostaisivat – siis missä takamus näyttää parhaalta. Salilla miehet treenaavat erityisesti pakaralihaksiaan. 
 

2. Vatsalihakset 

Mies haluaa saada aikaan vau-efektin ottaessaan paidan pois, ihan niin kuin elokuvissa. Sixpackin puute kuitenkin stressaa. 
 

3. Kädet 

Saattaa kuulostaa oudolta, mutta miehet ovat usein epävarmoja käsistään. Liian pienet kädet näyttävät helposti naisellisilta, ja sehän ei käy. Isot kädet taas – no, miehet uskovat sinisilmäisesti legendaan käsien ja peniksen koon suhteesta. 
 
 
(KUVA: Antonio Gravante)

4. Hiukset 

Mies haluaa säilyttää hiuksensa, hinnalla millä hyvänsä. 
 
 
(KUVA: Photographer: Chepko Danil Chepko@yandex.ru)

5. Kasvojen karvat 

Parikymppisenä se on miehekästä, että parta kasvaa. Vanhempana metsuriseksuaali-muoti on tervetullut helpotus joka-aamuiseen velvollisuuteen ajella rehottava risukko. 
 
 
(KUVA: MichËle Constantini)


6. Muu kehon karvoitus 

Selkäkarvat, rintakarvat, nenäkarvat, korvakarvat, mitä näitä nyt on. Pitääkö ne ajella vai säästää, miettii mies. 
 

 

(KUVA: Evgeniya Uvarova)


7. Pituus 

Naiset pitävät pitkistä miehistä. Naisen ihannemies on yleensä ainakin vähän pidempi kuin nainen itse. Jep, miehet ovat tietoisia tästä myös. 
 

 

(KUVA: unknown)


8. Ruokavalio 

Tästäkin miehet ovat hiljaa, mutta he vahtivat linjojaan usein vielä tarkemmin kuin naiset. Ei heidän aineenvaihduntansa niin paljon parempi ole, he vain kieltäytyvät suklaasta järjestelmällisemmin! 

ILTASANOMAT