(MATTI MATIKAINEN)

Teinipoppari Robin esiintyi syksyn viimeisellä keikallaan sunnuntaina Helsingin Circuksessa. Hysteriaa faniensa keskuudessa herättänyttä Robin Packalenia, 15, ei suotta kutsuta Suomen Justin Bieberiksi. Aikuistunut teini-idoli alkaa myös näyttää supertähdeltä ulkoisesti löysine nahkahousuineen, kaulakoruineen ja blingkelloineen. Eikä Packalenin aiheuttama intohimoinen fanitus jää jälkeen beliebereistä.

Ikärajaton keikka veti ensimmäiset jonottajat ravintolan eteen jo lauantai-iltana. Noin kymmenen tyttöä oli makuupusseilla varustautuneina asemissa kylmillä portailla kello 22:n aikaan lauantaina, jotta saisivat mahdollisimman hyvät paikat meneillään olevalle keikalle.


Robinista on kasvanut uskomattoman lyhyessä ajassa täysiverinen viihdyttäjä, joka laulattaa ja huudattaa yleisöä varmoin ottein energisen esiintymisensä ohessa.Circuksen sisällä lapset ja nuoret seisoivat sekä tanssivat pöydillä nähdäkseen parhaiten idolinsa ja lavan edustalla oli kova paine fanien änkiessä mahdollisimman lähelle laulajaa. Nelinkertaista platinaa Boom kah -levyllään myyneen Robinin aiheuttama kirkuminen oli myös korviahuumaavaa, mutta suurin osa keikalla olleista oli onneksi ymmärtänyt suojautua korvatulpin.

Lue Robinin fiilikset syksyn viimeisen keikan jälkeen maanantain Iltalehdestä.